Британський банк Barclays шукає клієнтів серед ув'язнених — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Британський банк Barclays шукає клієнтів серед ув'язнених

Казна та Політика
186
Barclays, четвертий за величиною банк Великобританії, пропонує британським в'язням відкривати рахунки в рамках програми реінтеграції ув'язнених, яка проводиться з 2007 року, повідомляє агентство Reuters.
Мережеве видання Walletpop.uk відзначає, що у в'язниці, включаючи і ті, де утримують особливо небезпечних злочинців, були послані співробітниці банку з відділу обслуговування роздрібних клієнтів. Всього, за даними видання, було охоплено 17 в'язниць. Видання критикує банк за те, що його керівництво відправляє в такі неприємні місця молодих співробітниць.
Проте, Reuters, із посиланням на керівництво банку стверджує, що експеримент буде продовжений, і співробітники Barclays відвідають ще 14 в'язниць на сході Англії.
"Люди, які надовго відлучені від фінансових послуг, - такі, як в'язні, - дуже складно згодом адаптуються до життя в суспільстві, - стверджує директор банку по роботі з приватними рахунками Марк Парсонс. - Часом вони демонструють низький рівень фінансової грамотності й надто недовірливі, щоб піти в банк".
Barclays став третім банком, що приєднався до цієї програми. Раніше її почали здійснювати банк Halifax, що входить в Lloyds Banking Group, а також Cooperative Bank.
За матеріалами:
NEWSru.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас