Експерт: Україні варто чекати нової хвилі кризи — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Експерт: Україні варто чекати нової хвилі кризи

Казна та Політика
3765
Україні варто чекати нової хвилі економічної кризи. Таку думку в ексклюзивному коментарі ІМК висловив економічний експерт Борис Кушнірук.
За його словами, передумовою для цього можуть стати причини, які призвели до економічної кризи в 2008 році. За два роки вони не зникли, а лише завдяки величезним вливанням "трошки відстрочилися", відзначив Кушнірук.
"Сказати, що нас нічого поганого не чекає, що ми вийшли з рецесії, я б не міг. Стосується української економіки - за рахунок того, що уряд набрав нових боргів, можна говорити, що ми певною мірою створили подушку безпеки і є підстави для стабільного зростання. Інша річ, що ці глобальні причини, які породили дуже істотне падіння української економіки, - внутрішні причини (я зараз не кажу про чинники, пов'язані з падінням світових цін, наприклад, на металургію) - не зникли", - повідомив експерт.
Одночасно на додаткове питання ІМК, коли саме треба чекати нової хвилі кризи, Кушнірук відповіді не дав. "Або завтра, або післязавтра - я сказати не можу, тому що досить багато факторів, які впливають на процес формування економіки", - відзначив він.
За матеріалами:
ИнтерМедиа Консалтинг
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас