Обама звинуватив республіканців у любові до мільйонерів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Обама звинуватив республіканців у любові до мільйонерів

Казна та Політика
166
Президент США Барак Обама розкритикував план Республіканської партії, який містить ідеї скорочення податків і зменшення витрат, а також пункти зі зменшення міри держрегулювання економіки, відміну закону про охорону здоров'я і закінчення стимулюючої програми.
"Республіканці хочуть зайняти Конгрес. Багато що з їх ідей відповідає тій політиці, яка призвела до економічної кризи", - заявив глава держави.
На думку Обами, програма республіканців "заснована на тій самій шаблонній філософії". Президент повідомив, що представники "слонів" пропонують урізати податки для мільйонерів і мільярдерів, зняти обмеження для Уолл-стріт і крупного бізнесу і кинути середній клас в спробах піклуватися про самих собі.
"Уе точно не установка на краще майбутнє", - додав американський лідер.
В свою чергу один з авторів програми республіканців Кевін Маккарті заявив, що його партія "пропонує новий спосіб йти вперед, який поки що не апробували у Вашингтоні".
"Наш підхід полягає в тому, аби концентруватися на скороченні витрат, що, на жаль, є свіжою ідеєю для нинішнього Конгресу", - повідомив він.
План республіканців не багатий конкретними пропозиціями, але, проте, яскраво ілюструє контраст політичних устремлінь двох партій, що склався напередодні проміжних виборів
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас