Медведєв: Чиновник без інтернету не має майбутнього — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Медведєв: Чиновник без інтернету не має майбутнього

Казна та Політика
230
Президент РФ Дмитро Медведєв знов нагадав чиновникам про необхідність освоювати нові інформаційні технології і сучасну техніку, зазначивши, що інакше вони можуть залишитися без роботи, повідомляє РИА "Новости".
"Чиновники повинні володіти глибокими знаннями у сфері інформаційних технологій, інтернету, знати закони його розвитку, не боятися сучасних девайсів і сучасних приладів, уміти ними користуватися", - сказав Медведєв під час зустрічі в неділю із студентами і викладачами Даляньського інституту іноземних мов (ДІІМ).
Як підкреслив президент, "чиновник, який не вміє користуватися інтернетом, також як і бізнесмен, який не вміє користуватися комп'ютером, не мають майбутнього". Він порівняв таких людей "із сліпими або глухими, тими, хто не може скористатися багатьма можливостями".
Президент Росії є активним користувачем Інтернету. Він веде відеоблог і мікроблог на сервісі Twitter. Президент регулярно знайомиться з тим, що пишуть про нього користувачі всесвітньої мережі.
На початку вересня Медведєв заявив, що не обмежуватиме можливості Інтернету, оскільки він сприяє розвитку демократії в країні. За словами глави держави, він сам стикався із утискамисвободи в Мережі, де навіть про нього пишуть "всякі капості".
Низка російських відомств готується перейти на електронний документообіг. Так з 2011 року через інтернет можна буде подати заяву до ЗАГСу.
За матеріалами:
РІА Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас