Китай стає рятувальним колом — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Китай стає рятувальним колом

Казна та Політика
580
Слабке зростання і низька інфляція в США спонукали ФРС натякнути на можливий початок другої хвилі нетрадиційних монетарних стимул-реакцій для підтримки відновлення.
Прогноз зростання в найбільшій економіці світу був знижений до 2,5% наступного року з 2,7% цього року, за даними економістів.
Німецькі підприємства дивляться на схід у пошуках шляхів підвищення прибутку. Головний виконавчий директор AG Біл Макдермотт заявив 3 вересня, що виробник програмного забезпечення прагне зробити Китай "другим домом", оскільки місцеві компанії шукають інструменти управління і в режимі реального часу бізнес-аналітики забезпечуватимуть "безмежне зростання".
Bayerische Motoren Werke AG (BMW), найбільший в світі виробник автомобілів класу люкс, планує з 16 вересня збільшити модельний ряд і почати виробництво автомобілів за ліцензією в Китаї, аби підвищити свою присутність на найбільшому автомобільному ринку в світі.
Експорт автомобілів з Німеччини до Китаю виріс в три рази в першій половині 2010 року до 128 тис., повідомило Управління Федеральною Статистика 21 вересня. Це перевищує 122 тис. автомобілів, які експортувалися до Китаю в 2009 році.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас