Єжель: Оборонний бюджет буде збільшено на 5 млрд грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Єжель: Оборонний бюджет буде збільшено на 5 млрд грн

Казна та Політика
194
Оборонний бюджет 2011 року буде збільшений практично на 5 мільярдів гривень. У ньому передбачені кошти для вирішення соціальних проблем військовослужбовців.
Про це, як повідомили УНІАН в Департаменті преси та інформації Міністерства оборони України, сказав міністр оборони України Михайло Єжель на полігоні “Чауда” в Криму, де сьогодні під час чергового етапу комплексу навчань “Взаємодія - 2010” відбулася бойова стрілянина із зенітно-ракетних комплексів.
Відносно можливості збільшення рівня грошового забезпечення військовослужбовців, Єжель повідомив, що 22 вересня на засіданні уряду після доопрацювання постанови Кабінету міністрів України із деяких питань грошового забезпечення було прийнято рішення, починаючи з 1 жовтня, збільшити фактично в два рази рівень грошового забезпечення для плавскладу і льотного складу Військово-морських Сил, льотного складу Повітряних Сил, а також цим категоріям військовослужбовців інших силових структур держави.
“Оборонний бюджет 2011 року буде збільшений практично на 5 мільярдів гривень. У ньому передбачені кошти для вирішення соціальних проблем військовослужбовців”, - сказав Єжель і відзначив, що передбачається підвищити грошове забезпечення кожного військовослужбовця приблизно на 980-1000 грн.
“Але це буде шляхом преміювання. Той, хто добре служить, відповідно, отримуватиме преміювання за свою службу”, - зазначив він.
Міністр оборони України також повідомив, що в рамках вирішення проблеми забезпечення житлом військовослужбовців цього року заплановано здати близько 2500 тисяч квартир.
“Для порівняння, торік Збройні сили отримали всього 85 квартир”, - сказав міністр.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас