Єжель: Оборонний бюджет 2011 р. буде збільшений на 5 млрд грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Єжель: Оборонний бюджет 2011 р. буде збільшений на 5 млрд грн

Казна та Політика
281
Оборонний бюджет України 2011 р. буде збільшений практично на 5 млрд грн. В ньому передбачені кошти для вирішення соціальних проблем військовослужбовців. Про це повідомив міністр оборони України Михайло Єжель на полігоні "Чауда" в Криму, на якому під час чергового етапу комплексу навчань відбулися бойові стрільби із зенітно-ракетних комплексів, повідомляє прес-служба Міноборони України.
Говорячи про можливість збільшення рівня грошового забезпечення військовослужбовців, міністр повідомив, що 22 вересня на засіданні уряду після доопрацювання постанови Кабінету міністрів України щодо деяких питань грошового забезпечення було прийнято рішення починаючи з 1 жовтня збільшити фактично у два рази рівень грошового забезпечення для плавскладу і льотного складу Військово-Морських Сил, льотного складу Повітряних сил, а також цим категоріям військовослужбовців інших силових структур держави.
"Оборонний бюджет 2011-го року буде збільшений практично на 5 млрд грн. У ньому передбачені кошти для вирішення соціальних проблем військовослужбовців", - зазначив М.Єжель.
Як він додав, зокрема передбачається підвищити грошове забезпечення кожного військовослужбовця приблизно на 980 - 1000 грн. "Але це буде шляхом преміювання. Той, хто добре служить, відповідно отримуватиме преміювання за свою службу", - зазначив М.Єжель.
Міністр оборони України також повідомив, що в рамках вирішення проблеми забезпечення житлом військовослужбовців цього року заплановано здати близько 2,5 тис. квартир.
"Для порівняння, минулого року Збройні сили отримали лише 85 квартир", - сказав голова вітчизняного оборонного відомства.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас