У США шахрай шпигував за користувачами банкомату за допомогою бінокля — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У США шахрай шпигував за користувачами банкомату за допомогою бінокля

Кримінал
257
В одному з невеликих міст штату Вісконсин (США) затримали шахрая, який шпигував за користувачами банкомату за допомогою бінокля.
На сполох забили співробітники Johnson Bank, що звернули увагу на чоловіка, який спостерігав через бінокль за користувачами банкомату з припаркованої в банку машини. Банківські працівники викликали поліцію і розповіли прибулому патрулю, що підозрілий чоловік стежив за банкоматом протягом декількох днів.
Після завершення операцій банкомат запитував у клієнтів, чи будуть вони проводити інші операції. Проте деякі з них ігнорували цей запит і вирушали не натискати "ні", чим і користувався шахрай. Він відразу підходив до апарату, тиснув "так", вводив побачений ідентифікаційний код і знімав гроші. Не зовсім зрозуміло, як при цьому шахрай обходився без карти, але факт залишається фактом, в цілому таким чином йому удалося зняти 1 800 доларів.
Поліцейські затримали підозрюваного на парковці в банку ще 1 вересня, проте місцевій пресі стало відомо про це лише зараз. Затриманим виявився місцевий 33-річний житель Томас Каспровіч. У його фургоні поліцейські виявили потужний бінокль.
З'ясувалось, що всі крадіжки і замахи на крадіжку були здійснені ним в останні дні серпня. Тепер Томас Каспровіч звинувачується у крадіжці особистого майна відразу за 27 пунктами.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас