СБУ: Турчинов не зміг нічого сказати по суті на очній ставці з одним із фігурантів справи про розмитнення газу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

СБУ: Турчинов не зміг нічого сказати по суті на очній ставці з одним із фігурантів справи про розмитнення газу

Енергетика
516
Під час допиту колишнього першого віце-прем'єра Олександр Турчинов в Службі безпеки України була проведена очна ставка з одним із фігурантів справи за фактом розкрадання чужого майна у особливо великих розмірах, повідомив прес-центр СБУ.
Під час очної ставки "на поставлені слідчим питання О.Турчинов не зміг відповісти нічого по суті", наголошується у повідомленні.
Як повідомлялося, СБУ 8 і 20 вересня допитувала О.Турчинова як свідка у справі про розмитнення газу.
8 червня СБУ порушила справу за фактом нанесення збитків державі Україна у зв'язку з винесеною того ж дня ухвалою Стокгольмського арбітражу, якою суд зобов'язав Національну акціонерну компанію "Нафтогаз України" повернути швейцарському газотрейдеру RosUkrEnergo 11 млрд кубометрів газу, а також передати 1,1 млрд кубометрів газу як компенсацію.
27 липня Державна митна служба дійшла висновку, згідно з яким оформлення 11 млрд куб. м природного газу, що належали швейцарському газотрейдеру RUE, на користь НАК "Нафтогаз України" в лютому 2009 року було проведено з порушенням законодавства.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас