Ківалов: Янукович найближчим часом підпише указ про призначення Попова главою КМДА — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ківалов: Янукович найближчим часом підпише указ про призначення Попова главою КМДА

Казна та Політика
340
Найближчими днями Президент Віктор Янукович може призначити першого заступника голови Київської державної міської адміністрації (КМДА) Олександра Попова головою КМДА.
Про це повідомив народний депутат від Партії регіонів Сергій Ківалов, передає "ТСН".
"В Києва має бути сильний "морський командувач". Такою кандидатурою може бути Попов, якого я знаю як сильного професіонала. Нарешті, в Києві з'явився фахівець", - сказав Ківалов.
Його слова підтвердили і джерела в Адміністрації Президента.
"Так, указ про призначення Попова готовий до підпису. Сьогодні-завтра він буде оприлюднений", - сказало джерело.
За його словами, указ трохи затримався, тому що довкола призначення "плелися інтриги".
"Довкола Президента, який приймає рішення, декілька центрів впливу. Самого Попова в мерію рекомендував глава АП Льовочкін. Та незважаючи на те, що він добре працює, над ним хотіли поставити іншу людину. Однією з кандидатур був нинішній міністр юстиції Олександр Лавринович, який сам відмовився йти на столицю", - сказало джерело.
За його словами, на посаду першого заступника глави КМДА Попова хочуть призначити "перевіреного регіонала", ймовірно, з МінЖКГ.
Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що новим главою Київської міської державної адміністрації (КМДА) буде призначений нинішній перший заступник глави КМДА Олександр Попов.
Нагадаємо також, що згідно з прийнятим Верховною Радою законом "Про внесення змін до Закону України "Про столицю України - місто-герой Київ" Президент отримав право призначати главу КМДА в порядку, передбаченому Конституцією і законами України.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас