Лі Куан Ю: За 10 років можна повністю змінити Україну — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Лі Куан Ю: За 10 років можна повністю змінити Україну

606
За 10 років можна повністю змінити Україну, заявив міністр-ментор Республіки Сингапуру Лі Куан Ю під час зустрічі з прем'єр-міністром України Миколою Азаровим.
"Я переконаний, якщо Ви зможете створити такі умови, які дійсно зможуть залучити інвестиції, змусять інвесторів повірити в надійність цієї системи щоб вони змогли залишилися в Україні на довгий час, то ці інвестиції, передова система менеджменту і новітні технології, помножені на виробничі потужності України та інтелект, - дозволять протягом 10 років повністю змінити країну", - наводить слова Лі Куан Ю прес-служба українського уряду.
При цьому Лі Куан Ю зазначив, що найголовніше - створити такі умови для інвесторів, аби вони могли вільно розвивати бізнес, отримувати прибуток і, за необхідності, вільно отримати свої прибутки.
В свою чергу М.Азаров підкреслив, що в Україні створюється надзвичайно ліберальне законодавство і сприятливий інвестиційний клімат. За його словами, протягом 10 років Україна має намір реалізувати шість крупних інвестиційних проектів, до участі в яких запрошуються, зокрема, сингапурські компанії. "Ми розраховуємо, що Ваш візит дасть можливість сингапурським інвесторам краще вивчити нашу країну", - сказав М.Азаров.
Лі Куан Ю підтвердив, що відкриття України для сингапурського капіталу - одна із цілей його візиту.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас