Турчинова допитали і відпустили… до середи — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Турчинова допитали і відпустили… до середи

Кримінал
693
Колишній перший віце-прем'єр-міністр України Олександр Турчинов повідомив, що слідчий СБУ сьогодні на допиті ставив йому ті ж питання, що і минулого разу.
Про це він заявив в інтерв'ю журналістам після допиту у слідчого СБУ, передає УНІАН.
"Я був здивований як викликом, так, відповідно, і допитом, тому що мені поставили приблизно ті ж питання, на які я вже давав відповіді. Я ще раз дав відповідь, тому, відверто скажу, мені незрозуміла мотивація виклику мене на допит", - сказав Турчинов, відзначивши при цьому, що такі дії з боку СБУ він розцінює виключно як політичний тиск.
Відповідаючи на запитання, чи справді слідчі не могли знайти його для вручення повістки на допит, як це стверджував голова СБУ Валерій Хорошковський, Турчинов сказав, що жодних підстав для таких заяв не давав.
"Я працював за власним графіком. Більше того, я планував працювати в понеділок і вівторок в регіонах, але після того, як сказали, що не можуть мене знайти, я припинив свої відрядження і приїхав на допит, щоб не давати підстав для таких заяв", - підкреслив Турчинов.
В той же час він відзначив, що його ще раз планують викликати на допит. "Мене попередили, що може виникнути бажання поспілкуватися в середу", - сказав Турчинов.
Нагадаємо, 8 вересня Турчинов був на допиті в СБУ у зв'язку зі справою "РосУкрЕнерго".
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас