МВС можуть дозволити перевіряти заборону грального бізнесу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

МВС можуть дозволити перевіряти заборону грального бізнесу

Казна та Політика
425
21 вересня Верховна Рада, відповідно до уточненого проекту порядку денного на пленарний тиждень, має розглянути в повторному першому читанні законопроект №5349-д про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо дотримання законодавства про заборону грального бізнесу в Україні. Про це повідомили у прес-службі парламенту.
Автором законопроекту виступила народний депутат Наталія Королевська (БЮТ). Документ зареєстровано у ВР 6 липня 2010 року.
У проекті пропонується надати органам міліції право право здійснювати перевірки фізичних та юридичних осіб з метою ліквідації порушень законодавства про заборону грального бізнесу в Україні та відповідний Акт перевірки напряму подавати до суду для прийняття рішення про застосування санкцій, пов’язаних із забороною організації і проведення азартних ігор на території України.
За словами автора документу, зміни вносяться "з огляду на те, що органи державної податкової служби перевірок не проводять, така система подачі позовів (від органів державної податкової служби. – Ред.) до суду не виправдана з точки зору документообігу".
Згідно з узагальнюючим висновком Головного науково-експертного управління ВР, за результатами розгляду в першому читанні законопроект доцільно відхилити.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас