Точка зору: Збільшувати виплати при народженні дитини поки не можна — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Точка зору: Збільшувати виплати при народженні дитини поки не можна

Казна та Політика
636
Пропонуючи збільшити виплати при народженні дитини, опозиція займається політичними піаром. Таку думку висловила народний депутат України від фракції КПУ Катерина Самойлик.
"У нас поводяться неадекватно всі, хто в опозиції. Пригадайте закони соціального значення, які були необхідні і які потрібно було прийняти рік тому. БЮТ їх "валив", пояснюючи тим, що це піар-акція і що немає коштів у Державному бюджеті України. Сьогодні, щоб "насолити" Партії регіонів, вони ці самі закони прагнуть прийняти", - відзначила К.Самойлик.
"Вважаю, треба допомагати і збільшувати допомогу при народженні і першої, і другої, і третьої дитини, але потрібно не забувати і про тих, хто так зробив, що 300 млрд. (гривень. - Ред.) борг, хто зробив так, що знову влада бере в МВФ гроші, які потрібно віддати за кредити попереднього уряду", - додала співрозмовниця агентства.
На уточнююче запитання, чи можна сьогодні піти на збільшення виплат при народженні дитини, як пропонує БЮТ-"Батьківщина", політик відповіла: "Не можна. Це майже удвічі. Нам потрібно більше уваги приділити підтримці вітчизняного виробника, економіки. Тоді виплати ми зможемо, звичайно, збільшувати удвічі".
За матеріалами:
ИнтерМедиа Консалтинг
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас