Тягнибок не назвав джерела фінансування його партії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тягнибок не назвав джерела фінансування його партії

Казна та Політика
590
Олег Тягнибок, лідер партії "Свобода", спростував звинувачення про фінансування його політсили Партією регіонів. Їх висловила Наталія Вітренко в короткому інтерв'ю Gazeta.ua. Одним з аргументів було те, що лідер "Свободи" часто з'являється на центральних телеканалах.
"Пані Вітренко - це абсолютно маргінальний політик, який програв тендер Москви на лояльність до української влади", - сказав Gazeta.ua Олег Тягнибок.
"А щодо центральних каналів, то я там вчора був з нею. Як же вона тоді туди потрапила без підтримки "регіоналів", якщо виходити з її логіки. В Україні існує думка, що якщо хтось щось очолює, то він обов'язково заручився підтримкою якоїсь держави, має ярлик. Як було раніше: щоб керувати Україною, потрібно було мати ярлик від Золотої Орди. Зараз нічого не змінилося, багато політичних сил хочуть заручитися підтримкою сусідньої держави. Вітренко не має такого ярлика від Москви, дивиться на "регіоналів" і тому злиться, всякі дурниці розповідає. А щодо "Свободи", то такі розмови велися постійно. Очевидно, природа таких припущень полягає в тому, що нас важко в чомусь звинуватити".
В той же час лідер "Свободи" не назвав Gazeta.ua джерела фінансування своєї партії.
Олег Тягнибок вважає, що його принизили, посадивши поряд з Наталією Вітренко в прямому ефірі телепрограми "Велика політика з Євгеном Кисельовим" 17 вересня.
"Звичайно, я менше всього звертаю уваги на те, що говорить цей одіозний антиукраїнський політик. Мене не хвилює її думка, в її партії немає жодних шансів в Україні. Останні вибори це доводять", - сказав Тягнибок.
За матеріалами:
Газета по-Українськи
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас