Від економічної кризи в Греції виграють охоронні фірми — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Від економічної кризи в Греції виграють охоронні фірми

Казна та Політика
307
Економічна криза в Греції викликала зростання доходів охоронних підприємств, що працюють в країні. Причиною цього є збільшення числа грабежів на тлі рівня безробіття в 11,8%, повідомляє Bloomberg.
Для боротьби із злочинністю грецькі магазини, банки і різні компанії збільшують кількість охоронців, систем безпеки, а також броньованих автомобілів. Число клієнтів зросло в таких охоронних компаній, як британська G4S PLC, американська Brinks Co., а також в місцевої Pyrsos Security.
"До цього в Греції ніколи не було такої ситуації. Ми могли гуляти де завгодно, спати з відкритими вікнами. Зараз же ми налякані", - сказав президент Pyrsos Security Сакіс Цаоусіс.
Кількість грабежів (від вуличних крадіжок до нападів на банки) в Греції в 2009 році склала 80 тис., що на 37,2% більше, ніж в 2005-му. Зокрема, за останні 12 місяців броньовані автомобілі компанії Pyrsos піддавалися пограбуванню п'ять разів. Загальна сума вкрадених грошей склала 700 тис. євро.
В рамках боротьби з економічною кризою грецька влада знижує державні витрати, підвищує податки, а також реформує пенсійне і трудове законодавство. На думку експертів Міжнародного валютного фонду, країна успішно проводить економічну політику.
Напередодні Афіни отримали другий кредитний транш від держав єврозони на суму 6,5 млрд євро. Про те, що Греція виконала всі умови для отримання цього кредиту, експерти Єврокомісії заявили в середині серпня.
За матеріалами:
bfm.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас