Янукович доручив охороняти Тимошенко — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Янукович доручив охороняти Тимошенко

Казна та Політика
1337
Президент України Віктор Янукович доручив управлінню Державної охорони та іншим правоохоронним органам найближчим часом перевірити інформацію прес-служби БЮТ стосовно телефонних погроз на адресу лідера партії "Батьківщина" Юлії Тимошенко.
"На час розслідування президент дав розпорядження у разі потреби підсилити охорону Тимошенко", - повідомляє прес-служба глави держави в п'ятницю.
Нагадаємо, напередодні екс-прем’єр, лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко заявила про дзвінок невідомого чоловіка, який нібито сказав, що вона "ще пожалкує" про свою поїздку до Брюсселю і про резолюцію, яка була прийнята асамблеєю Європейської народної партії.
"Я отримала телефонний дзвінок від невідомого чоловіка, який російською мовою відзначив, що ніхто не дозволить мені безкарно принижувати Віктора Федоровича за кордоном. Ця людина заявила, що я довго згадуватиму поїздку до Брюсселю і жалкуватиму, що Європейська народна партія ухвалила замовлену резолюцію з жорсткою критикою Януковича. Ця людина також порадила наступного разу дуже сильно подумати перед тим, як робити щось подібне", - наводить слова Тимошенко прес-служба БЮТ.
За матеріалами:
Подробности
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас