Єфремов: Покращення життя почнеться через рік — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Єфремов: Покращення життя почнеться через рік

Казна та Політика
3064
Народний депутат від Партії регіонів, лідер парламентської фракції ПР Олександр Єфремов заявив, що рейтинг регіоналів залежить від якості життя населення.
Так він прокоментував падіння рейтингу Партії регіонів в інтерв'ю "Главреду".
"Ми знали, що буде падіння рейтингу, ще не прийшовши до влади. Але ми бачимо, що і після падіння він складає 27%. Якщо ви порахуєте сумарний рейтинг наших прибічників і наших противників, то побачите, що перший з них, хай і не набагато, але перевищує другий. Якраз це нас і обнадіює. І, погодитеся, коли у нас рейтинг 27%, а у когось 11% або 13% - це істотна різниця", - сказав він.
Єфремов також зазначив, що Сергій Тігіпко і його партія "Сильна Україна" не є противниками регіоналів на місцевих виборах.
"Виходячи з дій Сергія Леонідовича, я роблю висновок, що він сьогодні активно працює на реалізацію тих програмних ідей, з якими президент і Партія регіонів йшли на вибори", - заявив нардеп.
"На сьогоднішній день я не бачу підстав відносити його до противників. Хоча я і розумію, що він відбирає виборців в основному в нашої партії. Це має місце, і це необхідно враховувати", - додав він.
Говорячи про те, коли рейтинг Партії регіонів почне зростати, він заявив: "Думаю, через рік почнеться істотне поліпшення життя людей, після цього почне зростати і рейтинг Партії регіонів".
Нагадаємо, згідно з проведеним у серпні опитуванням "Омнібус", рейтинг Партії регіонів впав із 40,7% в червні до 29,5% в серпні, рейтинг БЮТ продовжив падати з 12,3% до 10,7%.
За матеріалами:
Главред
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас