Баффет виключає можливість другої хвилі рецесії у США — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Баффет виключає можливість другої хвилі рецесії у США

533
Американський мільярдер Уоррен Баффет виключає другу хвилю рецесії у США.
"Я величезний "бик" відносно цієї країни. У нас ніколи не буде другої хвилі рецесії взагалі", - сказав він, виступаючи на економічному саміті в штаті Монтана.
Крім того, У.Баффетт зазначив, що бізнес інвесткомпанії Berkshire Hathaway, засновником і керівником якої він є, демонструє зростання, повідомило агентство Bloomberg.
"Я бачив, як останні три місяці або близько того настрої стають похмурими, особливо у ЗМІ, - заявив мільярдер. - Я не бачу цього в нашому бізнесі. Я бачу, що в нашому штаті більше людей, ніж було місяць тому, два місяці тому".
Він сказав, що американські банки готові збільшити кредитування і підтримку підприємців, які шукають фінансування для своїх бізнес-ідей. Berkshire є найбільшим акціонером банку Wells Fargo, який займає перше місце в США із житлового кредитування.
"Це день і ніч в порівнянні з тим, що було 1-1,5 років тому, - вважає У.Баффетт. - Я знаю Wells Fargo, вони із задоволенням мали б зараз кредитний портфель на $50 млрд більше. Ідіть і говоріть із банком".
Котирування акцій Berkshire зросли у понеділок на 0,8% - до $125 тис. З початку поточного року папери інвесткомпанії подорожчали на 26%.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас