Вень Цзябао: Світова економіка все ще стикається з очевидними системними і структурними ризиками — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Вень Цзябао: Світова економіка все ще стикається з очевидними системними і структурними ризиками

Казна та Політика
308
Світова економіка все ще стикається з системними і структурними ризиками, оскільки вплив фінансової кризи доки повністю не усунений. Таку думку висловив у понеділок прем'єр Держради КНР Вень Цзябао в Тяньцзині (Північний Китай) на відкритті Зустрічі нових лідерів. Як відзначає ІТАР-ТАРС, це захід, який проходив під егідою Усесвітнього економічного форуму, журналісти охрестили "літнім Давосом".
"Вплив міжнародної фінансової кризи ще не повністю усунений, світова економіка ще повинна вступити в цикл стійкого розвитку, системні і структурні ризики все ще очевидні", - сказав китайський прем'єр.
За його словами, серед основних проблем, з якими стикається Китай, - непродумана економічна структура, слабкі можливості для наукових і технологічних інновацій, зростання тиску на ресурси і екологію, нерівномірний розвиток міста і села, різних регіонів країни і недостатня координація економічного і соціального розвитку.
Щоб вирішити ці проблеми, "потрібно зробити інтегровані зусилля, при яких знаходилися б в рівновазі завдання довготривалого розвитку, просунуті реформи і зовнішня відкритість в широкому контексті наукового розвитку", заявив Вень Цзябао.
За матеріалами:
Банки.ру
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас