Азаров: Від стабільності нафтогазової галузі залежать темпи розвитку вітчизняної економіки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Азаров: Від стабільності нафтогазової галузі залежать темпи розвитку вітчизняної економіки

Казна та Політика
132
Прем'єр-міністр України Микола Азаров упевнений, що від стабільного функціонування нафтогазової галузі значною мірою залежать темпи розвитку української економіки.
Про це глава Кабміну заявив в своєму вітанні з нагоди Дня працівників нафтової, газової і нафтопереробної промисловості України.
Прем'єр подякував працівникам нафтогазової промисловості за важку працю, пов'язану з видобутком, транспортуванням і переробкою нафти і природного газу.
“Завдяки стабільній роботі підприємств нафтогазової галузі забезпечується газопостачання споживачів України і надійний транзит нафти і газу до країн Центральної і Західної Європи”, - заявив Азаров.
Прем'єр висловив особливу вдячність працівникам компанії Укргазвидобуток, які цього року святкують 60-ліття з дня відкриття Шебелінського газоконденсатного родовища, а також працівникам державного акціонерного товариства Чорноморнафтогаз. Другі святкуватимуть 50-ліття з дня відкриття на території Криму першого Задорненського родовища з промисловими запасами природного газу.
Азаров сподівається переконати Росію знизити ціни на газ “Попереду реалізація нових проектів, спрямованих на збільшення видобутку нафти і природного газу", - зазначив політик.
Він побажав працівникам нафтогазової промисловості міцного здоров'я, достатку, щастя, успіху і подальших професійних досягнень у забезпеченні енергетичної могутності держави.
Нагадаємо, 3 вересня цього року Азаров заявив, що уряд України сподівається на успіх переговорів з Росією відносно змін умов договору про постачання російського газу до України і не вважає за можливе функціонування цього договору протягом 10 років. Він підкреслив, що не збирається працювати за газовими контрактами Тимошенко.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас