Тігіпко досі не продав свій бізнес — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тігіпко досі не продав свій бізнес

Казна та Політика
823
Віце-прем'єр Сергій Тігіпко вважає, що використовують владу для особистого збагачення лише недорозвинені люди. Про це він заявив в ефірі телеканалу "Інтер".
Коли ти отримуєш такий шанс (бути владою), то, я вважаю, трішки недорозвинені люди можуть використовувати такий шанс для свого особистого збагачення. Це бідні нещасні люди", - зазначив він.
Тігіпко запевняє, що особисто для нього прихід до влади позначається на бізнесі негативно.
"У мене завжди був результат, тоді коли я сам керував компаніями. Доводив неодноразово це. Умію це робити. Люблю це робити", - уточнив він.
Він заявив, що зараз йому більше подобається займатися політикою.
"Що стосується продажу бізнесу. Бізнес не продав доки. Але із задоволенням продам, якщо випаде. Продаю зараз", - повідомив Тігіпко.
Сергій Тігіпко не бачить кращого партнера для своєї партії у проведенні реформ ніж Партія регіонів.
"Сьогодні я не бачу кращого партнера в проведенні реформ, ніж Партія регіонів", - сказав він.
При цьому політик додав, що у свою чергу Партія регіонів зацікавлена в ньому, оскільки він має в своєму розпорядженні другий рейтинг за популярністю в країні.
Тігіпко висловив думку про те, що будь-які лідери політичних партій в Україні повинні мати президентські амбіції, відзначивши, що і він не позбавлений їх. Проте заявив, що доки не готовий відповісти на питання, чи буде він висувати свою кандидатуру на наступних президентських виборах.
Тігіпко також заявив, що якщо президент Віктор Янукович не почне централізувати владу, то його більшість може дуже швидко розсипатися.
Таку думку лідер "Сильної України" озвучив, коментуючи перспективи внесення змін в Конституції.
"Потрібно бути максимально відвертими. Прийшла б Тимошенко, вона б зробила теж саме. Прагнула б зробити теж саме. Прийшов би я, і я б прагнув зробити теж саме", - заявив він.
"Якщо говорити про реальні зміни в країні ми обов'язково повинні до цього прагнути. Звичайно, треба потурбуватися про те, аби підсилити владу. Тому, що бити доведеться по своїх. Причому бити дуже жорстко", - завив Тігіпко.
Політик переконаний, що коли влада централізується максимально, то централізується і відповідальність.
"Якщо не буде радикальних реформ, перша особа втратить рейтинг. У такій ситуації 2015 рік може бути під питанням", - заявив він.
Тігіпко уточнив, що якби він став президентом то "однозначно йшов би на референдум, радився з людьми, просив повноважень".
За матеріалами:
Подробности
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас