Гроші за аварію з кортежем Януковича заплатив таємничій незнайомець — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Гроші за аварію з кортежем Януковича заплатив таємничій незнайомець

Кримінал
1800
Адміністрація президента відмовилася назвати особу, яка виплатила компенсацію дружині таксиста, який загинув при зіткненні з кортежем президента.
У ДТП звинувачують водія швидкої з кортежу Януковича Про це говориться у відповіді адміністрації президента на запит ЗМІ.
"За наявною інформацією, кошти були виділені приватною особою, яка вважає недоцільним розголошувати своє ім'я і розмір виплати", - заявили в адміністрації президента. На Банковій додали, що Держуправління справами таких виплат не проводило.
Нагадаємо, таксист Олексій Чижиков загинув у ДТП в Києві в квітні. Тоді президентська "швидка допомога" з кортежу протаранила таксі "Лада".
Чижиков помер на місці, два його пасажири - подружня пара Дмитро Ярмолович і Вікторія Єсауленко - потрапили до реанімації.
Винуватцем ДТП заздалегідь визнали водія "швидкої" Миколу Демиденка. Він під час першого засідання суду сам визнав свою провину.
Змі повідомляли, що після трагедії дружині таксиста Алевтині люди президента майже повністю виплатили кредит за квартиру - з 22 тисяч доларів заплатили 20 тисяч доларів.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас