Один з найбільш високооплачуваних банкірів у світі буде главою Barclays — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Один з найбільш високооплачуваних банкірів у світі буде главою Barclays

Казна та Політика
518
Американець Боб Дайамонд, глава підрозділу з надання корпоративних та інвестиційних послуг одного з найбільших британських банків Barclays і який вважається одним з найбільш високооплачуваних банкірів у світі, змінить на посту виконавчого директора установи Джона Варлі 1 квітня 2011 року, повідомляється в опублікованому прес-релізі фінансової організації, повідомляє РИА Новости.
З 1 жовтня 2010 року на час перехідного періоду майбутній глава компанії займатиме пост заступника виконавчого директора і президента Barclays.
В прес-релізі вказується, що з 1 січня 2011 року річна зарплата Дайамонда складе 1,35 мільйона фунтів стерлінгів, а з врахуванням бонусних виплат сумарний дохід нового глави Barclays може досягти 11,5 мільйона фунтів.
Дайамонд вважається одним з найбільш високооплачуваних банкірів у світі. Будучи главою інвестиційного підрозділу, він заробив близько 100 мільйонів фунтів стерлінгів.
Банк Barclays був утворений в 1690 році. Засновниками банку були Джон Фрім і Томас Гоулд, а в 1736 році до них приєднався Джеймс Барклай. У 1896 році в результаті злиття 19 приватних банків була утворена Barclay & Company Limited, що стала в 1982 році Barclays Bank PLC. У цьому ж році банк випустив свою першу пластикову карту. В даний час Barclays є однією з найбільших у Великобританії і світі фінансових і банківських груп.
Barclays володіє широкою мережею підрозділів у Європі, США, Африці й Азії. Група надає банківські послуги для приватних і корпоративних клієнтів, що включають кредитні карти, інвестиційно-банківські послуги, управління активами і портфелями цінних паперів. Barclays працює в понад 50 країнах, штат групи налічує понад 140 тисяч співробітників, які обслуговують понад 49 мільйонів клієнтів по всьому світу.
За матеріалами:
РІА Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас