Суд дозволив провести виїмку документів в Експобанку і банку "Хрещатик" у справі про продаж "Київміськбуду" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Суд дозволив провести виїмку документів в Експобанку і банку "Хрещатик" у справі про продаж "Київміськбуду"

Казна та Політика
506
Печерський районний суд Києва дозволив Генеральній прокуратурі України виробити виїмку документів в Експобанку і банку "Хрещатик" (обидва - Київ), що стосуються пересування грошових коштів на рахунках ТОВ "Фінансова компанія "Новий регіон" в рамках досудового розслідування у справі про продаж 80% акцій АТ "ХК "Київміськбуд".
Це закріплено відповідними постановами суду (№4-3229/10 і №4-3230/10) від 2 вересня 2010 року.
Як повідомлялося, Головне управління комунальної власності КМДА 29 липня 2009 року уклало договір з ФК "Новий регіон" про продаж 80% акцій АТ "ХК "Київміськбуд".
За даними глави Держкомісії з цінних паперів і фондового ринку України Дмитра Тевельова, муніципальний пакет акцій холдингу був проданий фінансовій компанії "Новий регіон" на аукціоні на Українській універсальній торгівельній біржі за 114 млн 75 тис. 598,56 грн.
В той же час минулого четверга "Київміськбуд" повідомив, що новими власниками 80%-го пакету акцій холдингу є зарубіжні Atima Ltd., Investion Ltd. і Akvista Ltd., які вже заявили про бажання бути присутнім як портфельні інвестори в наглядовій раді холдингу і брати участь в розробці плану його стратегічного розвитку.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас