Литвин - за скасування Радою прийнятого за основу проекту Податкового кодексу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Литвин - за скасування Радою прийнятого за основу проекту Податкового кодексу

Казна та Політика
832
Голова Верховної Ради Володимир Литвин виступає за те, щоб парламент прийняв рішення про скасування прийнятого в першому читанні проекту Податкового кодексу.
Про це він сказав на засіданні погоджувальної ради парламенту.
Спікер відзначив, що після винесення проекту кодексу на всенародне обговорення до нього надійшло дуже багато пропозицій і поправок.
"Тому я пропоную вам, шановані колеги, підтримати пропозицію і заслухати інформацію Кабінету Міністрів про результати обговорень (проекту кодексу), потім прийняти рішення про скасування результатів голосування про прийняття за основу цього проекту, запропонувати уряду, щоб він подав відповідний законопроект", - сказав він.
Литвин вважає, що проект кодексу, який Кабмін внесе на заміну раніше поданого, має бути спокійно обговорений в Раді, без поспіху.
Голова комітету Ради з питань податкової і митної політики Сергій Терьохін (фракція Блоку Юлії Тимошенко) підтримав пропозицію Литвина про скасування раніше прийнятого в першому читанні проекту.
Заслуховування Радою інформації Кабміну щодо обговорення проекту Податкового кодексу заплановане на вівторок, 7 вересня.
Як повідомляло агентство, 17 червня Рада прийняла розроблений Кабміном проект Податкового кодексу (законопроект №6509) в першому читанні, а 8 липня винесла його на всенародне обговорення.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас