Ляпіна: Новий Податковий кодекс дає безліч пільг олігархічним бізнес-структурам — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ляпіна: Новий Податковий кодекс дає безліч пільг олігархічним бізнес-структурам

Казна та Політика
763
Від нового проекту Податкового кодексу слід чекати наступу на спрощену систему оподаткування і дрібний бізнес, безліч галузевих пільг олігархічним бізнес-структурам і введення жорсткої, бюрократичної системи оподаткування. Про це заявила народний депутат, заступник голови партії "За Україну!" Ксенія Ляпіна, повідомляє прес-служба партії.
"Ми отримаємо новий варіант, який категорично відрізнятиметься від того, що було проголосоване в першому читанні, і від того, яке виносилося на так зване громадське обговорення", - переконана Ляпіна.
"Судячи з заяв віце-прем'єра Колесникова, від цього Податкового кодексу слід чекати фактичного скасування спрощеної системи оподаткування, що зруйнує малий і середній бізнес як такий. Зате олігархічним бізнес-структурам буде надано безліч пільг", - відзначила член групи "За Україну!"
"Цей варіант також буде підданий жорсткій критиці з боку малого і середнього бізнесу, - переконана Ксенія Ляпіна, - Партія "За Україну!" наполягатиме на голосуванні за постанову № 6509/П2, яку ми внесли і пропонуємо відмінити голосування щодо Податкового кодексу в першому читанні ... Тому що категорично змінився підхід, концепція Податкового кодексу, тому треба його розглядати по-новому".
Проект Податкового кодексу також жорстко критикують в БЮТ і КПУ.
Представляючи в п'ятницю, 3 вересня, проект Податкового кодексу, прем'єр Азаров заявив, що новий Податковий кодекс встановить в Україні один з найбільш інвестиційно привабливих режимів у Європі. За його словами, в Україні будуть встановлені "низькі податки, напевно, найнижчі податки в Європі".
За матеріалами:
NEWSru.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас