У мерії відкидають приватизацію Володимирського, Житнього і Бессарабського ринків — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У мерії відкидають приватизацію Володимирського, Житнього і Бессарабського ринків

Казна та Політика
90
Олександр Попов відкидає можливість приватизації комунальних підприємств "Володимирський ринок", "Житній ринок", ""Бессарабський ринок". Про це перший заступник голови Київської міської державної адміністрації сказав під час прес-конференції, повідомляють Українські Новини.
"Я можу однозначно сказати, що приватизація цих об'єктів нами не передбачається. Це курка, яка несе золоті яйця. Там треба навести лад, і ті тіньові потоки, значні, це підтвердила комісія, їх треба легалізувати", - заявив Попов.
Він розповів, що комісія, яка перевіряє господарську діяльність ринку, вже завершила свою роботу, і на цьому тижні (30 серпня-3 вересня) були проведені засідання балансових комісій під керівництвом заступника голови Київміськадміністрації Віктора Сивця.
Попов відзначив, що з результатами балансових перевірок не ознайомлений і має намір це зробити 4 вересня.
Як повідомлялося, на початку серпня Попов заявив про порушення господарської діяльності комунальних підприємств "Житній ринок", "Володимирський ринок" і "Бессарабський ринок".
В липні Київміськадміністрація вирішила перевірити діяльність цих комунальних підприємств.
В березні 2009 року Київська міська рада на вимогу прокуратури Києва скасувала приватизацію будівель Житнього і Володимирського комунальних ринків.
В жовтні 2009 року Київрада вирішила приватизувати будівлі Володимирського і Житнього ринків на аукціоні, внісши відповідні зміни до програми приватизації комунального майна на 2007-2010 роки. Ці зміни до проекту рішення про програму приватизації з голосу вніс депутат Київради від Блоку Черновецького Петро Іванов.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас