У МВС пропонують ввести комендантську годину для підлітків — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У МВС пропонують ввести комендантську годину для підлітків

Казна та Політика
322
Міністерство внутрішніх справ України пропонує розглянути на законодавчому рівні введення комендантської години для неповнолітніх.
Про це сьогодні на прес-конференції в Києві повідомив заступник начальника кримінальної міліції у справах неповнолітніх МВС України Віктор Суранович, повідомляє УНІАН.
"Можливо, і доцільно закріпити дане питання на законодавчому рівні", - сказав він.
Суранович пояснив необхідність таких заходів тим, що неповнолітні не повинні пізно увечері перебувати на вулиці одні, а з іншого боку - батьки повинні знати, де знаходяться їх діти.
В контексті цього він зазначив, що це питання потрібно відпрацювати в розрізі встановлення вікового цензу. "Потрібно відпрацювати це детально, аби не порушувати конституційних прав громадян", - сказав Суранович.
Нагадаємо, в деяких містах України місцева влада вже ввела комендантську годину для неповнолітніх. Дітям заборонено перебувати без супроводу батьків або осіб, які їх замінюють, в громадських місцях, ресторанах, об'єктах торгівлі, розваг, в дворах і під'їздах житлових будинків, громадському транспорті і тому подібне.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас