Forbes: Шайя ЛаБаф виявився найприбутковішим актором у світі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Forbes: Шайя ЛаБаф виявився найприбутковішим актором у світі

Казна та Політика
431
Reuters Журнал Forbes опублікував список акторів, котрі принесли найбільші прибутки кіностудіям. Очолив рейтинг голлівудський актор Шайя ЛаБаф.
Шайя ЛаБаф зіграв головні ролі у фільмах Трансформери, Індіана Джонс і Королівство кришталевого черепа, Параноя. За даними Forbes, кожен витрачений на нього долар в середньому приносив $81 прибули.
На другому місці розташувалася Енн Хетеуей, яка приносила студії по 6400% прибутку. Це стало можливим завдяки участі актриси у фільмі Тіма Бертона Аліса в Країні чудес, який заробив в світовому прокаті понад $1 млрд. Окрім цього вклад в успіх Хетеуей внесла картина Війна наречених, яка заробила $115 млн при бюджеті в $30 млн.
Третє місце зайняв виконавець ролі Гарі Поттера Денієл Редкліф з результатом в $41 прибутку на кожен вкладений в нього долар.
Замикають п'ятірку лідерів Роберт Дауні-молодший ($33) і Кейт Бланшетт ($27). Бланшетт потрапила на п'яту позицію завдяки участі в картинах Загадкова історія Бенджаміна Баттона і Робін Гуд. Остання картина заробила в прокаті $310 млн.
До топ-10 найприбутковіших акторів за версією Forbes також увійшли (з 6 по 10 місце): Дженіфер Аністон ($21 прибутку за кожен вкладений долар), Меріл Стріп ($21 прибутку за кожен вкладений долар), Джоні Депп ($18 прибутку за кожен вкладений долар), Ніколас Кейдж ($17 прибутку за кожен вкладений долар), Сара Джесіка Паркер ($17 прибутку за кожен вкладений долар).
При складанні списку Forbes узяв 36 топових акторів Голлівуду і порахував, скільки за останні п'ять років заробии фільми з їх участю по відношенню до гонорарів, які вони за участь в цих фільмах отримували.
Нагадаємо, що на початку серпня Forbes склав рейтинг найбільш високооплачуваних кіноактрис. Перше місце зайняла Сандра Баллок.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас