Мінфін Німеччини: Позиції в МВФ ринків, що розвиваються, мають бути посилені — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мінфін Німеччини: Позиції в МВФ ринків, що розвиваються, мають бути посилені

Казна та Політика
132
Росія і Німеччина підтримують посилення ролі ринків, що розвиваються, в рамках Міжнародного валютного фонду. Про це заявив міністр фінансів Німеччини Вольфганг Шойбле на брифінгу за підсумками зустрічі з віце-прем'єром, міністром фінансів РФ Олексієм Кудріним.
За словами німецького міністра, під час минулої зустрічі обговорювалися питання реформування МВФ. "У нас є загальна думка, що позиція так званих ринків, що розвиваються, має бути посилена в рамках МВФ. Це відповідатиме тим реаліям, які існують в даний час", - сказав міністр фінансів Німеччини. Він додав, що всі елементи реформування МВФ мають бути погоджені і з іншими зацікавленими країнами.
Кудрін висловив повну згоду з позицією свого німецького колеги. За його словами, консультації з цих питань будуть продовжені в рамках найближчих зустрічей у Вашингтоні і Південній Кореї.
Він також відзначив, що Росія і Євросоюз мають погоджені позиції по відносинах у фінансовому секторі, які були досягнуті в рамках переговорів щодо приєднання Росії до СОТ. "Упевнений, ці домовленості наберуть чинності, як тільки Росія вступить до СОТ. Це фундаментально поліпшить наші відносини", - сказав Кудрін.
Глава російського Мінфіну також заявив, що РФ і ФРН мають практично єдині позиції з усіх ключових питань реформування світової фінансової архітектури, зокрема з потреби виконання рішень щодо стабілізації світової економіки, прийнятих на зустрічах в Піттсбургу (США) і Торонто (Канада).
За матеріалами:
Фінмаркет
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас