Соболєв прогнозує надання субсидій на оплату житлокомпослуг 1% населення — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Соболєв прогнозує надання субсидій на оплату житлокомпослуг 1% населення

Казна та Політика
181
Депутат Верховної Ради, прем'єр-міністр опозиційного уряду Сергій Соболєв (фракція Блоку Юлії Тимошенко) прогнозує надання субсидій на оплату житлово-комунальних послуг 1% населення України.
Про це він сказав на прес-конференції.
Депутат зазначив, що відповідно до затвердженого Кабінету Міністрів порядку перед наданням субсидій у квартирах громадян, які заявили про намір їх одержати, проводяться перевірки.
"Дослідження вашої квартири передбачає, що у разі якщо у вас є предмети, які потрапляють у перелік, затверджений Кабінетом Міністрів, то ви не маєте права претендувати на цю субсидію, навіть якщо ваші доходи менші, ніж ті, які дають змогу це робити. Це унікальна схема, що дає можливість одержати субсидії у найкращому разі 1% населення України", - сказав Соболєв.
Парламентарій також заявив про намір коаліції прийняти закон, відповідно до якого борги з комунальних платежів можуть погашатися громадянами за рахунок заощаджень в Сбербанку СССР.
Він вважає, що плани влади прийняти такий закон можна розцінювати як спроби відволікти увагу громадян від унікального підвищення тарифів на газ й, відповідно, житлово-комунальні послуги.
Як повідомляло агентство, Міністерство праці й соціальної політики впевнене, що держава забезпечить населення субсидіями на житлово-комунальні послуги в повному обсязі, незалежно від їх кількості.
14 липня Кабмін ухвалив рішення щодо підвищення субсидії населенню на оплату житлово-комунальних послуг.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас