Вартість проїзду в Київському метрополітені незабаром може зрости до 2 грн. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Вартість проїзду в Київському метрополітені незабаром може зрости до 2 грн.

Казна та Політика
282
В Київському метрополітені допускають, що найближчими днями вартість проїзду в столичній підземці збільшиться до 2 грн.
Про це агентству "Інтерфакс-Україна" повідомили в прес-службі комунального підприємства "Київський метрополітен" в п'ятницю.
Як відзначив співрозмовник агентства, в метрополітені чекають відповідного розпорядження з цього приводу. В той же час дата підвищення тарифу поки не відома.
Раніше виконуючий обов'язки глави Київської міської державної адміністрації (КМДА) Олександр Попов повідомляв, що за позовом метрополітену суд виніс ухвалу про скасування розпорядження КМДА, яким вартість проїзду в метро була понижена з 2 грн. до 1,70 грн.
Як повідомлялося, КП "Київський метрополітен" оскаржив у суді рішення КМДА про зниження вартості проїзду в київському метро з 2 грн. до 1,7 грн.
Вартість проїзду в Києві була підвищена в 2008 році до 2 грн. за поїздку, проте потім, за наполяганням Антимонопольного комітету України, понижена до 1,7 грн.
КП "Київський метрополітен" експлуатує три лінії загальною протяжністю близько 60 км. На лініях діє 46 станцій, розрахованих на прийом п'ятивагонних поїздів. В центрі міста діють три пересадкові вузли.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас