Canon перегляне ціни на свою продукцію, якщо ієна продовжить зростати — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Canon перегляне ціни на свою продукцію, якщо ієна продовжить зростати

Казна та Політика
228
Японська компанія Canon Inc., найбільший в світі виробник цифрових фотокамер, може збільшити виробництво продукції за кордоном і переглянути ціни за свої продукти, якщо ієна продовжить посилюватися.
"Спочатку ми плануємо скоротити витрати виробництва, але якщо ієна зростатиме і далі, нам, ймовірно, доведеться розглянути варіант збільшення виробництва в зарубіжних країнах", - сказав в п'ятницю журналістам Масая Маєда, глава підрозділу компанії в Токіо. "Ми можемо також переглянути наші ціни, оскільки звертаємо пильну увагу на дані з валютного ринку".
Canon, 78% продажів якої минулого року припали за межі Японії, прогнозувала в липні, що долар США складе в середньому 90 ієн і 110 ієн за євро в другому півріччі.
Поки японська валюта складає в середньому приблизно 87 ієн за долар і 111 за євро.
Canon - машинобудівна компанія, один зі світових лідерів в області створення цифрового устаткування для використання в офісі і вдома. З часу створення в 1937 році компанія зайняла впевнені позиції в сферах фото-, відеотехніки й інформаційних технологій. Головний офіс компанії розташований в Токіо.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас