П'ятеро міністрів можуть вилетіти з Кабміну у вересні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

П'ятеро міністрів можуть вилетіти з Кабміну у вересні

Казна та Політика
927
Партія регіонів має намір провести звіт діяльності Кабінету міністрів за перші півроку роботи. Про це повідомив "регіонал" Володимир Рибак.
За його словами, у вересні керівництво Партії регіонів підіб'є підсумки діяльності Кабінету міністрів. "За його результатами президент Віктор Янукович прийматиме рішення", - заявив Рибак.
Відповідаючи на запитання, чи будуть звільнення, Рибак відповів: "Я цього не відкидаю. Проте вирішувати буде Янукович".
Інше джерело в керівництві Партії регіонів повідомило, що за підсумками перших шести місяців роботи уряду напевно буде низка звільнень. За його підрахунками, п'ятеро міністрів, призначених за квотою Партії регіонів, будуть звільнені. Серед них: міністр оборони Михайло Єжель, міністр охорони здоров'я Зиновій Митник і міністр вугільної промисловості Юрій Ященко.
За словами джерела, вже є претендент з лав Партії регіонів на місце міністра охорони здоров'я. Не виключено, що це буде депутат Тетяна Бахтєєва. В той же час кандидатури нардепів Віталія Коржа і Юрія Гайдаєва, які теж претендують на міністерське крісло, "взагалі не розглядаються".
На питання щодо можливого звільнення міністра транспорту і зв'язку Костянтина Єфименка джерело заявило: "Це квота Литвина. Ми туди не втручаємося".
В той же час він розвіяв чутки про те, що Сергій Тігіпко має намір покинути свій пост віце-прем'єр-міністра. "Я з ним зустрічався вчора і судячи з розмов не було схоже на те, що має намір іти", - заявило джерело.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас