Кількість дозвільних документів до кінця року вдасться скоротити — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кількість дозвільних документів до кінця року вдасться скоротити

Казна та Політика
155
Президент України Віктор Янукович переконаний, що до кінця 2010 року кількість документів у дозвільній системі для бізнесу в Україні вдасться значно скоротити.
"Переконаний, що до кінця року цілком реально цю роботу завершити", - сказав він на засіданні Комітету з економічних реформ при президенті України в Києві.
За словами Януковича, метою такого кроку є "припинення поборів і знущань з бізнесу". Президент підкреслив, що ліцензії і дозволи повинні існувати лише для тих видів діяльності, які пов'язані з підвищеним ризиком для життя і здоров'я людей. Він також запевнив, що на цьому шляху Україна використовуватиме європейський і світовий досвід.
Крім того, Янукович нагадав, що Кабінет міністрів прийняв рішення про скорочення на 50% кількості дозвільних документів для ведення бізнесу, при чому не через тиск адміністрації президента, а тому, що "ми прийняли спільне рішення". В той же час, за його словами, Україна рухатиметься до скорочення дозвільних документів до рівня 10% від нинішньої кількості.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас