AIG повертає американській владі 4 млрд дол. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

AIG повертає американській владі 4 млрд дол.

Казна та Політика
196
Найбільша американська страхова компанія American International Group, Inc. (AIG) повертає федеральній владі $4 млрд в рамках повернення коштів, виділених адміністрацією США для порятунку компанії від банкротства на початку глобальної фінансово-економічної кризи, йдеться в повідомленні AIG.
Кошти для транзакції залучені в результаті продажу фінансовим гігантом свого підрозділу International Lease Finance Corp (найбільша в світі компанія, що спеціалізується на авіаційному лізингу), який пішов за $4,4 млрд.
Даний транш став найбільшим після виділення позики. Таким чином, після переказу коштів, розмір наданої нью-йоркським підрозділом ФРС кредитної лінії компанії знизиться до $15 млрд.
В цілому AIG отримала від ФРС позику в розмірі $180 млрд.
Штат компанії налічує понад116 тыс співробітників, у неї 50 млн клієнтів в 130 країнах світу. AIG займає 2-е місце в світі по страхуванню нерухомості і від нещасних випадків і 1-е місце в США по страхуванню життя. Окрім страхування і перестраховки, до сфери діяльності AIG входять фінансові послуги, пенсійні накопичення і управління активами. Також компанія працює у сфері споживчого фінансування (компанія American General Finance).
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас