Відкриття філії ВАТ АБ "Укргазбанк" у м. Рівне — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Відкриття філії ВАТ АБ "Укргазбанк" у м. Рівне

Валюта
998
6 грудня відбудеться офіційне відкриття Ровенської філії ВАТ АБ «Укргазбанк». Будучи 17-ою по рахунку філією банку, Ровенська філія була створена відповідно до плану стратегічного розвитку Укргазбанка і його філіальної мережі. Як заявила замісник голови правління ВАТ АБ «Укргазбанк» Юлія Тур, банк «цілеспрямовано продовжує своє просування на захід України». Дотепер у структурі банку було тільки 2 філії, що обслуговують західний регіон – Львівський і Ужгородський.
Будучи структурним підрозділом універсального комерційного банку, Ровенська філія буде надавати фізичним і юридичним особам повний комплекс банківських послуг. Уже з перших днів роботи клієнти філії зможуть здійснювати відкриття і розрахунково-касове обслуговування поточних і депозитних рахунків, робити кредитні операції, оплату комунальних платежів, обслуговування пластикових карток міжнародних платіжних систем Visa і Europay, у тому числі картки Cirrus/Maestro з логотипами власної платіжної системи Енергія і загальноукраїнської Укркарт. Для роботи з картками у філії буде встановлений банкомат. На початку 2003 року банк почне емітувати власну картку системи Visa. Клієнти філії також зможуть здійснювати грошові перекази в системі Western Union. Нова філія розташована за адресою: м. Рівне, вул. Петра Могили, 31.
У соответсвии з планом стратегічного розвитку до 2005 року ВАТ АБ «Укргазбанк» відкриє свої підрозділи у всіх регіонах України.
Довідка:
ВАТ АБ «Укргазбанк» на сьогоднішній день є однією з фінансових структур України, яка найбільш динамічно розвивається. Економічні показники банку відповідають установленим НБУ нормативам і підтверджують надійність і стабільність банку. За даними Асоціації українських банків чисті активи банку станом на 1.11.2002 склали 528,32 млн. грн., капітал – 77,11 млн. грн., кредитно-інвестиційний портфель – 378,79 млн. грн.
За матеріалами:
Укргазбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас