Індекс УБ знижується до тижневого мінімуму — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Індекс УБ знижується до тижневого мінімуму

Фондовий ринок
123
Торгівельні майданчики США завершили попередню торгівельну сесію значним зниженням, при цьому розпродажі зупинилися поблизу рівнів підтримки, що давало учасникам ринку надію на відновлення покупок.
Початок сьогоднішньої торгівельної сесії підтвердив обережні чекання оптимістів: ф'ючерси на індекс S&P 500 відштовхувалися від підтримки на рівні 1070 пунктів, сприяючи позитивному відкриттю європейських і російських бірж. "Проте за відсутності каталізаторів зростання, тиск з боку технічних сигналів надав вирішальне значення на динаміку ризикових активів" - коментує старший аналітик інтернет-брокера iTrader Ільяшенко Павло. В результаті, на закриття торгів на Українській біржі на світових майданчиках переважала негативна динаміка.
За словами трейдера інтернет-брокера iTrader Олега Щокіна: "На українському фондовому ринку низхідний рух продовжився: відкриття проходило зі зниженням по всьому спектру ринку, далі негативна динаміка тривала до закінчення сесії". На закритті торгів значення індексу УБ відповідало рівню 2017,97 базисного пункту, зниження склало 1,66% відносно рівня закриття попереднього дня. Обсяг торгів за день збільшився до 117,4 млн. гривень, з яких 22,4 млн. гривень оборот в секції термінового ринку.
За підсумками торгівельної сесії більшість ліквідних паперів знаходилися в червоній зоні. Динаміку гірше за ринок показали акції металургійного сектора, так ALMK, AZST і ENMZ втратили за день 3,28%, 2,7% і 2,13%. Краще за ринок показали результат акції AVDK, DNEN і YASK, які додали за день 0,12%, 0,95% і 0,69% відповідно. За обсягом торгів лідирують AVDK і AZST з результатом 17,7 млн. гривень і 10,6 млн. гривень, а за кількістюукладених операцій ALMK і AZST з 400 і 358 укладеними операціями відповідно.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас