Укрiнбанк переходить на Б2 та iFOBS — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Укрiнбанк переходить на Б2 та iFOBS

677
В липні спеціалісти компанії CS почали процес переводу АО "Укрінбанк" на АБС Б2. Система Б2 в Укрінбанку впроваджується в рамках Б2 Enterprise Edition (Б2 EE). Б2 EE – багатофіліальна автоматизована банківська система з єдиним централізованим сховищем даних для всіх філій.
"АБС Б2 – це сучасна, зручна та високотехнологічна банківська система, яка дозволить покращити якість обслуговування рахунків наших клієнтів, зменшити операційні ризики та оптимізувати процес взаємодії між співробітниками Банку та Клієнтами, а Банку - в режимі on-line контролювати операції всіх підрозділів та філій" - так прокоментував Сергій Гавриленко, керівник IT-департаменту банку, рішення відносно переводу банка на Б2.
По плану перехід Головного банку, 21 філії та 79 відділень на нове програмне забезпечення повинен бути виконаний з липня по жовтень 2010. За перший місяць на Б2 EE був переведений Головний Банк та 6 філій.
"Впровадження проходить досить успішно та оперативно. Як правило, час переходу з однієї АБС на іншу розтягується на роки. Згідно наших планів – міграція всіх філій впродовж 3-х місяців. І на даний момент ми цілком вкладаємося в обумовлені строки" - так прокоментував хід робіт Дмитро Радченко, директор компанії CS.
Паралельно з переходом на Б2 здійснюється впровадження системи інтернет-банкінгу iFOBS та послідуючий перехід клієнтів банку на роботу з цією системою. За декілька днів до запуску в промислову експлуатацію в кожній філії всі користувачі системи можуть ознайомитися з нею в тестовому режимі.
Про компанію
Компанія CS працює на ринку інформаційних технологій вже більш ніж 12 років та спеціалізується на розробці, впровадженні, комплексному супроводженні та розвитку систем автоматизації для банків та страхових компаній.
Сьогодні компанія CS займає лідируюче положення серед українських розробників банківського програмного забезпечення та є єдиним в Україні розробником банківського ПО, який має статус Oracle Platinum Partner.
Більш детально про компанію CS тут.
Про Банк
АТ "Укрінбанк" - універсальний кредитно-фінансовий заклад з 22-річним досвідом роботи на банківському ринку України. Ліцензія НБУ № 23, 10.01.2002 р. Статутний капітал банку станом на 01.08.2010 складає 204,42 млн. грн., активи 1 888 млн. грн. АТ "Укрінбанк" має широку мережу філій та відділень, які представлені в усіх областях та великих містах України (більше 100 закладів), а також власну мережу банкоматів.
За матеріалами:
СіЕс Інтегра
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас