АППБ "Аваль" повідомив про проведення передноворічної акції з надання мікрокредитів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

АППБ "Аваль" повідомив про проведення передноворічної акції з надання мікрокредитів

Кредит&Депозит
67
Акціонерний поштово-пенсійний банк «Аваль» (м. Київ) повідомив про зниження процентної ставки за мікрокредитами у рамках передноворічної акції, що проходитиме до 1 січня п.р.
Про це повідомила прес-служба банку з посиланням на кредитний департамент АППБ «Аваль».
За інформацією відділу мікрокредитування, відтепер ставка за мікрокредитами у валюті складатиме 12 проц. річних (1 проц. на місяць) та 20 проц. річних по гривневих кредитах (1,67 проц. на місяць) і не змінюватиметься протягом усього терміну кредиту.
Сума кредиту може коливатися від 100 доларів США до 125 тис. доларів США, від 100 євро до 125 тис. євро, від 1 тис. до 600 тис. гривень.
Як повідомили у відділі мікрокредитів, отримати кредити можна у гривнях, доларах та євро як у безготівковій, так і в готівковій формі на поповнення оборотних коштів (терміном 6-8 місяців) та на оновлення основних засобів (12-18 місяців).
Процедура оформлення кредиту є максимально спрощеною та не потребує від позичальника надання бізнес-плану і техніко-економічного обґрунтування. Термін оформлення і видачі кредиту складає 5 днів.
Одержати кредит за програмою мікрокредитування сьогодні можна у підрозділах банку «Аваль» у Дніпропетровську, Харкові, Кривому Розі, Хмельницькому, Львові, Миколаєві, Херсоні, Сімферополі, Запоріжжі, Чернівцях, Нікополі, Павлограді, Броварах і Білій Церкві.
За матеріалами:
Райффайзен Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас