АКІБ "УкрСиббанк" знизив процентну ставку по овердрафтному кредитуванню приватних клієнтів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

АКІБ "УкрСиббанк" знизив процентну ставку по овердрафтному кредитуванню приватних клієнтів

Фондовий ринок
200
АКІБ «Укрсиббанк» знизив процентну ставку по овердрафтному кредитуванню для власників пластикових карт «ГЕО» – співробітників підприємств, на яких банком реалізовані зарплатні проекти.
Як повідомлялося раніше, АКІБ «Укрсиббанк» пропонує своїм клієнтам – співробітникам підприємств, на яких реалізовані карткові зарплатні проекти на базі платіжної системи «ГЕО», програму овердрафтного кредитування. За умовами програми клієнти банку мають можливість оформити короткостроковий кредит у розмірі до 50% від заробітної плати, як у виді наявних коштів, так і при оплаті товарів і послуг у торгових точках, обладнаних терміналами «ГЕО». Нарахування відсотків здійснюється виходячи з реально використаної позичальником суми кредиту. Погашення кредиту і нарахованих відсотків здійснюється з будь-якої нарахованої на картковий рахунок суми, у тому числі із заробітної плати. Кредитні лінії надаються під поручительство підприємства, співробітником якого є власник карти, чи під безпосереднє забезпечення останнього. За бажанням власника карти АКІБ «Укрсиббанк» гарантується надання докладних виписок про операції, зроблених з використанням пластикової карти.
Зарплатні проекти на базі платіжної системи «ГЕО» на сьогоднішній день реалізовані банком більш ніж на 65 підприємствах по всій Україні. У їхнє число входять такі промислові гіганти як ВАТ «Азот» (Черкаси), ВАТ «Дніпровський металургійний комбінат ім. Ф.Е. Дзержинського» (Дніпродзержинськ), ВАТ «Північний гірничо-збагачувальний комбінат» (Кривий Ріг), СДПП «Об'єднання АЗОТ» (Северодонецьк) і інших підприємствах Черкаської, Дніпропетровської, Луганської і Харківської областей.
Платіжна система «ГЕО» – це внутрішня платіжна система, створена АКІБ «Укрсиббанк» у 2000 році на основі сучасних чипових технологій. На сьогоднішній день власниками пластикових карт «ГЕО» є більш 60 000 чоловік по всій Україні. Банком установлено 56 банкоматів і 120 POS-терміналів, при цьому карти «ГЕО» обслуговуються у всіх торгових точках АКІБ «Укрсиббанк» по всій Україні. Для зручності клієнтів банку розвита інфраструктура обслуговування в містах з максимальною кількістю емітованих карт «ГЕО». Так платіжними картами «ГЕО» також можна здійснити оплату товарів і послуг у багатьох великих магазинах і супер-маркетах Кривого Рогу, Северодонецька, Дніпропетровська і Черкас.
Пластикова карта «ГЕО» має безліч переваг. Однак її використання дає власнику карти і додаткові унікальні можливості. Так для зручності жителів Черкас – власників пластикових карт «ГЕО», банком установлено 12 банківських терміналів самообслуговування, що дозволяють здійснювати ряд платежів, у тому числі за комунальні послуги, без безпосереднього відвідування банку.
Довідка:
АКІБ «УкрСиббанк» зареєстрований 18 червня 1990 року. Банк має ліцензію НБУ № 75 від 24.12.2001 року на проведення банківських операцій. Станом на 1.11.2002р. статутний фонд банку - 90,0 млн. грн., валюта балансу – 2949,6 млн. грн., капітал - 224,6 млн. грн., регіональна мережа банку містить у собі 145 філій і відділень у всіх регіонах України. Клієнтами АКІБ «Укрсиббанк» є більш 15,5 тисяч підприємств України і близько 100 тисяч приватних осіб.
За матеріалами:
Укрсиббанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас