У Греції злочинці вкрали банкомат і пограбували два банка — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Греції злочинці вкрали банкомат і пограбували два банка

Кримінал
415
У Греції злочинці вкрали банкомат з 48 тис. і пограбували банки майже на 70 тис. євро, повідомила поліція.
За інформацією правоохоронних органів, невідомі зламали вітрину супермаркету, що стоїть на автомагістралі Верія, - Салоніки, витягнули звідти банкомат, кинули його на вантажівку і сховалися в невідомому напрямі. Слідчі відділу безпеки Верії, яким доручено розслідування злочину, зазначили, що в банкоматі знаходилось 48 тис. євро.
У Родосе, столиці однойменного острова в Егейському морі, напередодні сталося озброєне пограбування відділення Сільськогосподарського банку Греції. За повідомленням поліції, невідомий, навіть не закриваючи свого обличчя від відеокамер внутрішнього стеження, увійшов до відділення банку в центрі міста і, погрожуючи пістолетом, змусив службовців фінансової установи віддати йому 59 тис. євро. Злочинцеві вдалось сховатись. Тепер його шукають місцеві поліцейські.
Ще один злочин здійснений в понеділок в Ларисі в центральній Греції, де злочинцеві удалося обчистити банківську касу без зброї. Він передав касирові записку, в якій зазначалось, що у нього в сумці знаходиться бомба. "Якщо ти не даси грошей, я підірву банк. Поклади грошей, скільки зможеш, і не піднімай паніку". Злочинець отримав 3 830 євро і втік.
Грецькі банки, як правило, не мають озброєної охорони, а касири працюють в загальній залі за стійкою, не відокремленою від клієнтів куленепробивним склом, передає ИТАР-ТАСС.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас