У Севастополі на 15-20 копійок подорожчав хліб — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Севастополі на 15-20 копійок подорожчав хліб

Аграрний ринок
133
У Севастополі на 15-20 копійок подорожчав хліб, що випікається основним виробником хлібобулочних виробів в місті ВАТ "Цар-хліб".
Як повідомляє кореспондент УНІАН, зокрема, буханець одного з найпопулярніших сортів хліба "Зімневський" тепер коштує 3 грн. (до подорожчання - 2 грн. 85 коп.), батон "Сімферопольський" - 3 грн. 30 коп. (до подорожчання - 3 грн.10 коп.).
Адміністрація підприємства "Цар-хліб" пояснює підвищення цін зростанням закупівельних цін на борошно.
Коментуючи подорожчання хліба, голова Севастопольської міської держадміністрації Валерій Саратов зазначив, що власті міста "підключатимуть" інспекцію з цін зайнятись цим питанням.
"Якщо хочете, це нормальна ситуація, в тому плані, що ми воюватимемо за те, аби хліб був дешевший", - сказав Саратов, додавши, що його хвилюють ціни на так звані "соціально захищені сорти хліба" ("Зімневський" і "Формовий").
Саратов також запевнив, що між владою Севастополя і виробником хліба будуть досягнуті угоди, що влаштують городян.
Як повідомляв УНІАН, 12 серпня голова Антимонопольного комітету України (АМКУ) Олексій Костусєв заявив, що АМКУ не бачить причин для підвищення цін на хліб. За його словами, весь хліб, який сьогодні продається, виготовлений із зерна урожаю минулого року.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас