Ebay ввела програму відшкодування грошей — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ebay ввела програму відшкодування грошей

326
Інтернет-аукціон Ebay запустив для своїх користувачів незвичайну програму, щоправда, вона поки працює лише на території США.
Нова програма eBay Bucks передбачає часткове відшкодування грошей від покупок, зроблених на інтернет-аукціоні. Поки програма знаходиться в режимі бета-тестування і доступ до неї має обмежена кількість користувачів.
За умовами роботи eBay Bucks, учасники програми можуть повернути собі приблизно 2% вартості певних покупок, здійснених на Ebay і оплата за які пройшла через платіжну систему Ebay PayPal. Відшкодування випускається у вигляді сертифікату подарунку, активувати який можна протягом 30 днів після його отримання.
Також за умовами системи, за кожну покупку користувачі можуть отримати відшкодування не більше 200 доларів, а розміри квартальних виплат не можуть перевищувати 500 доларів. У компанії говорять, що система відшкодування багато в чому копіює скинуті програми багатьох офлайнових західних магазинів, що повинно зробити інтернет-аукціон ближче до масового споживача. Можна припустити, що багато користувачів нова акція через низьку відсоткову ставку залучить навряд чи, але лояльність існуючих точно підвищить
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас