Британці дуже вимогливі до онлай-управління грошима — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Британці дуже вимогливі до онлай-управління грошима

Казна та Політика
155
За даними дослідження сервісу Yodlee, близько половини британців "украй зацікавлені" в управлінні своїми грошима через інтернет за допомогою єдиного веб-сайту.
Американський ресурс управління особистими фінансами, опитавши 500 осіб у Сполученому Королівстві, з'ясував, що лише третина респондентів в даний час використовують три або більше сайтів, аби стежити за своїми грошима. Близько половини з них перевіряє свій обліковий запис через інтернет щонеділі або частіше, оскільки вважає це зручним.
Багато користувачів для більшої зручності хотіли б управляти своїми грошима через єдиний сайт. А дві третини з них хотіли б, аби дані послуги здійснювалися через довірену фінансову установу на зразок їх банку.
Четверть опитаних британців заявили, що заради отримання всіх послуг з онлайн-управління своїми фінансами в одному місці вони навіть готові змінити банк. А 65 % з них навіть підозрюють, що така можливість вже існує. На думку експертів сервісу Yodlee, який якраз і надає такі послуги, це зайвий раз підкреслює, як всі потребують такого ресурсу.
Днями Джейсон О'Шогнессі, керуючий директор Yodlee в Європі, на Близькому Сході і в Африці, прагнучи пояснити свою присутність за межами США, заявив: "Ми віримо, що прості онлайн-інструменти управління грошима, якими можна користуватися у будь-який час, в будь-якому місці і з будь-якого пристрою, украй затребувані споживачами. І це дослідження лише підтверджує нашу думку. Настав час, коли технології повинні зробити управління особистими фінансами простим, інтуїтивним процесом - а не складним або страшним".
Не так давно в Британії були запущені сервіси Money Dashboard і Lovemoney. Кожен з них використовує технологію Yodlee для своєї платформи. Проте далеко не всі сервіси управління особистими фінансами довели свою успішність: ресурс Kublax - ще один клієнт Yodlee - закрився в лютому через банкротство, також як і американський піонер Wesabe, що працював в Сполученому Королівстві через партнерство з Daily Telegraph.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас