Тернопіль просить Януковича та Азарова відмінити зростання цін на газ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тернопіль просить Януковича та Азарова відмінити зростання цін на газ

Казна та Політика
2569
Тернопільська міська рада вимагає від уряду відмінити рішення про збільшення тарифів на газ для населення і підприємств теплоенергетики.
Про це говориться у зверненні до президента України Віктора Януковича, прем'єр-міністра Миколи Азарова і голови Верховної ради Володимира Литвина, прийнятому на засіданні міськради за ініціативою фракції Української народної партії.
У заяві вказується, що депутатський корпус засуджує підвищення тарифів на газ на 50% для населення.
"Ми переконані, що таке істотне підвищення ціни на газ боляче вдарить по малозабезпеченим громадянаи України, сприятиме знищенню середнього класу і стане для українців справжнім пограбунком у вигляді чергового зростання цін в житлово-комунальній сфері і на всьому ринку", - зазначають депутати.
Вони вказують, що замість проведення реформ у сфері житлово-комунального господарства і енергетики "уряд продовжує посилювати систему неефективних субсидій, а провладна більшість більш ніж удвічі скорочує витрати на реформування енергетичної сфери і сфери ЖКГ".
"Ми переконані, що така турбота про малозабезпечених громадян з боку уряду є нічим іншим, як черговим фарсом. Адже жодні субсидії не компенсують неминучого подорожчання більшості товарів і послуг. Як наслідок - українців чекає тотальне зубожіння. І в першу чергу - пенсіонерів", - наголошується в заяві.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас