У Вінницькій області виявлено факт невиплати майже 1,5 млн грн податків — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Вінницькій області виявлено факт невиплати майже 1,5 млн грн податків

Казна та Політика
156
У Вінницькій області співробітники податкової міліції Державної податкової адміністрації у Вінницькій області виявили факт ухилення від сплати майже 1,5 млн. грн. податків одним з хлібоприймальних підприємств.
Про це кореспондентові УНІАН повідомила прес-офіцер управління податкової міліції ДПА у Вінницькій області Ольга Шишковська.
За її словами, більш ніж за один рік головний бухгалтер хлібоприймального підприємства у Вінницькій провела в обхід бюджету майже 1,5 мільйона гривень податків на прибуток і на додану вартість.
Правоохоронці з'ясували, що головний бухгалтер умисне занижували доходи від реалізації товарів, збільшувала балансову вартість запасів підприємства, або відображала з бухгалтерського і податкового звітів підприємства безтоварні операції з ремонтних робіт і придбання будівельних матеріалів в декількох фірм з явними ознаками фіктивності.
За цим фактом слідчими податкової міліції порушено кримінальну справу за ч.3 ст. 212 Кримінального кодексу України - ухилення від сплати податків в особливо великих розмірах. За це правопорушення передбачено покарання у вигляді позбавлення волі від 5 до 10 років з конфіскацією майна
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас