Тігіпко прогнозує покращення ситуації з виконанням держбюджету в 2 півріччі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тігіпко прогнозує покращення ситуації з виконанням держбюджету в 2 півріччі

Казна та Політика
246
Віце-прем'єр-міністр з економічних питань Сергій Тігіпко прогнозує покращення ситуації з виконанням державного бюджету в 2 півріччі.
Про це сказано в повідомленні прес-служби Президента.
"Друга половина року хоч і буде тяжчою, але буде й більш прибутковою для бюджету", - цитує прес-служба слова Тігіпка під час зустрічі з Президентом Віктором Януковичем.
Янукович підкреслив важливість проведення економічних реформ, закликавши Кабінет Міністрів ефективно використати перерву в роботі Верховної Ради з метою підготовки до початку її роботи пакету необхідних для проведення реформи законопроектів і проекту держбюджету на 2011 рік.
У свою чергу Тігіпко зазначив, що кошти кредиту Міжнародного валютного фонду є дуже важливою підтримкою для практичного запровадження програми реформ.
Як повідомляло агентство, Міністерство фінансів вказує на покращення ситуації з виконанням державного бюджету в липні.
За січень-червень доходи загального фонду державного бюджету становили 89 959,3 млн. гривень, або 92,3% від плану на цей період.
28 липня рада директорів МВФ ухвалила рішення щодо виділення Україні в рамках нової програми stand by кредиту на суму 15,15 млрд. доларів протягом 2,5 років.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас