Громадянства Франції позбавлятимуть за багатоженство — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Громадянства Франції позбавлятимуть за багатоженство

Казна та Політика
214
Міністр внутрішніх Франції Бріс Ортфе запропонував позбавляти громадянства іммігрантів, які допускають багатоженство, жіноче обрізання і інші серйозні порушення.
За словами Ортфе, покарання у вигляді позбавлення громадянства повинне застосовуватися не лише по відношенню до іммігрантів, але і до їхніх нащадків, які народилися на території Франції.
На думку міністра, подібні заходи слід застосовувати до тих, хто продовжує керуватися традиціями тих місць, звідки прибули вони самі або їхні предки.
Як повідомляє Lenta.ru, виступ Ортфе послідував після допиту мусульманина з французьким громадянством, вихідця з Алжиру, якого звинувачують в серії зґвалтувань. Іммігранту також ставиться в провину регулярне ухилення від виплати аліментів за 15 дітей, народжених від чотирьох різних жінок.
Ортфе заявив, що остаточно оформить свої пропозиції до кінця місяця, а до кінця року вони будуть затверджені законодавчо.
Раніше зі схожою заявою виступав французький президент Ніколя Саркозі, який запропонував позбавляти громадянства іммігрантів, котрі брали участь у вуличних погромах і зіткненнях з поліцією. Так, Саркозі оголосив війну циганам. 300 нелегальних таборів кочівників було наказано закрити, а їхніх мешканців - вигнати з країни.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас